Vi söker det perfekta hemmet till Lilith 6 år (Unixu's Brilliant Disguise) Hon är mamma till vår F och G kull. Anledningen till att vi placerar om henne är för att hon inte accepterar vissa andra borderterrier tikar. Sina egna döttrar och sin mamma fungerar det jättebra med. .Hon både leker med dom och pysslar om dom fast en är 3 år och en 11 månader hon har verkligen varit en toppenmamma till båda sina kullar. 
 
Min dotters hund Elsie däremot hatar hon och skulle de komma tillsammans så skulle hon bita sig fast på allvar och går man emellan blir man biten!! Det har vi fått smaka på!

Annars är hon hur go som helst hon vill gärna ligga i knä och mysa. Men, eftersom vi har en kennel och vill ev. köpa in en ny borderterriertik vill vi inte riskerar att det inte går bra, så vi söker vi ett nytt hem till henne på ålderns höst, hon finns kvar tills det rätta hemmet dyker upp!

Jag vill att hon ska få vara ensamhund eller leva tillsammans med en större hund då gärna hane. 
Krav! Endast landet och gärna till ett aktivt pensionärs par som är van vid terriers. Hon älskar att vara i skogen då gärna lös. Hon älskar att spåra, och det vore roligt om någon skulle vilja prova att jaga med henne. Ej barnfamilj 

Hon är så klart en del av vår familj i både i tv soffan och sover med mig  i sängen. 
Jag är väldigt mån om henne och vill henne det absolut bästa så, men känner du att du kan erbjuda henne det perfekta hemmet hör av dig. Jag har inte bråttomt utan väntar till på det perfekta hemmet.